Monday, April 20, 2009

Wajarkah?

Jika diadakan Pilihanraya Kecil (PRK) DUN Penanti, Pulau Pinang. Mungkin ia menelan belanja yang mahal untuk semua kos-kos yang terlibat. Baik di pihak Kerajaan mahupun Pembangkang.

Adalah lebih baik tidak diadakan PRK Penanti. Tetapi jika hal tersebut berlaku, adakah Kerajaan BN akan dilihat mengambil langkah bijak cuba mengimbangi keadaan ekonomi negara ataupun Kerajaan akan dilihat sebagai Kerajaan yang penakut kerana bimbang jika pisang berbuah 2 3 4 kali lagi.

Setujukah anda jika UMNO / BN tidak bertanding di Pilihanraya Kecil (PRK) DUN Penanti, Pulau Pinang? Mengapa?

6 comments:

  1. pendedahan kaitan anwar,PKR & CIA . Namun walau pun telah banyak kali pendedahan telah di buat,penyokong totok PR masih in denial ,menolak dan mengatakan fitnah.

    Orang Penanti,harus sedar ini lah kelakuan pimpinan agung PR yang harus di tolak,bersekongkol dengan Yahudi CIA,mengadai bangsa & negara.Apa perlunya mendapat bantuan daripada Singapura? ini bukan yang pertama,malah pertemuan sebelum PRU12 turut berlaku di Pulau Pinang,dengan sejumlah besar wang di salurkan oleh CIA & Singapura.

    ReplyDelete
  2. Salam Perjuangan Sahabat,

    Kami dari UMNO Cawangan Gombak Selatan berasa bangga di atas perjuangan anda dalam memberikan info2 dan isu2 politik tanahair dari UMNO khasnya melalui blog.

    Kami juga berharap agar kita dapat bekerjasama dan berkongsi pendapat dengan lebih baik selepas ini mengenai pengendalian blog. Saya bercadang agar kita dapat bertemu untuk berbincang dgn lebih detail mengenali penyelarasan blogger2 UMNO di Malaysia.

    Ketua UMNO Cawangan Gombak Selatan, En Abd. Razak Muhamad mengucapkan Salam Perjuangan khas buat anda.

    Sila layari laman blog kami www.umnogombakselatan.blogspot.com dan komen2 dan pendapat dari anda amat dialu2kan.

    Sekian,

    HIDUP UMNO. HIDUP BN...

    Ikhlas dari,

    UMNO CAWANGAN GOMBAK SELATAN
    BAHAGIAN WANGSA MAJU

    ps : Blog anda dalam senarai link blog kami.

    ReplyDelete
  3. salam saudara..

    saya berbesar hati melihat usaha mempertautkan antara blogger umno sudah dibuat oleh saudara.

    saya menyokong usaha ini dan berharap agar ia dapat menjadi wasilah perpaduan dan menolak perpecahan dalam blogger umno.

    semoga diberkati Allah..

    ReplyDelete
  4. Saya menyokong cadangan dari gombak selatan tu....

    ReplyDelete
  5. http://bbcatlover.blogspot.com/2009/04/tahniah-kerajaan-selangor.html

    Mohon pehak tuan salurkan maklumat ini pada pihak yang berkaitan/waris supaya diberi pelajaran kepada blogger yang celupar ini.

    http://jamilismail.blogspot.com

    saya orang jauh.. tak tahu mana nak salurkan..tolong ajar sikit AJK PKR Putrajaya itu

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete